Bakugan Armored Alliance - Ramparian Ultra

Bakugan Armored Alliance - Ramparian Ultra
Fejlesszétek játékotokat új szintre a Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrával! Megvan a hatalmatok, hogy ezeket az erős lényeket legendás átalakulásra bírjátok! Gurítsátok át őket a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találsz), hogy kinyíljanak és BakuBall formából Bakuganná alakuljanak át! A 3 hüvelyk magas Páncélozott Szövetség Bakugan Ultra figurák rendkívül részletesen kidolgozottak, és rajtuk van a csapatszimbólum, kedvenc figuráitok jelennek meg a népszerű tévésorozatból (a NETFLIXen nézhető). Készen álltok a harcra? Lépjetek az arénába mega-erős figuráddal és használjátok azt a karakter és képesség kártyát (a csomagban), ami a leginkább segíti Bakuganod az ellenfél legyőzésében. Fegyverezzétel fel Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrád a Baku-Gearrel (külön kapható), hogy még erősebb legyen a harcban! Sőt, a gyűjthető Bakugan Kapuőr kártyával (a csomagban) gyakorolhatod a gurítást, amivel aktiváljátok Bakuganod, hogy legendás harcos váljék belőled! Bővítsétek gyűjteményetek új és visszatérő karakterekkel, akár 100 Páncélozott Szövetség Bakugannal, hozzátok létre hadsereget a menő harcosokból majd vívjatok még több csatát barátaitokkal! Lépjetek akcióba a Bakugan Ultrával!
A Bakugan márkájú "Bakugan Armored Alliance - Ramparian Ultra" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
65858
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan Armored Alliance - Ramparian Ultra
Bakugan Armored Alliance - Ramparian Ultra

Bakugan Armored Alliance - Ramparian Ultra

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.