Bakugan Armored Alliance - Trox Ultra

Bakugan Armored Alliance - Trox Ultra
Fejleszd játékodat új szintre a Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrával! Megvan a hatalmad, hogy ezeket az erős lényeket legendás átalakulásra bírd! Gurítsd át őket a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találsz), hogy kinyíljanak és BakuBall formából Bakuganná alakuljanak át! A 3 hüvelyk magas Páncélozott Szövetség Bakugan Ultra figurák rendkívül részletesen kidolgozottak, és rajtuk van a csapatszimbólum, kedvenc figuráid jelennek meg a népszerű tévésorozatból (a NETFLIXen nézhető). Készen állsz a harcra? Lépj az arénába mega-erős figuráddal és használd azt a karakter és képesség kártyát (a csomagban), ami a leginkább segíti Bakuganod az ellenfél legyőzésében. Fegyverezd fel Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrád a Baku-Gearrel (külön kapható), hogy még erősebb legyen a harcban! Sőt, a gyűjthető Bakugan Kapuőr kártyával (a csomagban) gyakorolhatod a gurítást, amivel aktiválod Bakuganod, hogy legendás harcos váljék belőled! Bővítsd gyűjteményed új és visszatérő karakterekkel, akár 100 Páncélozott Szövetség Bakugannal, hozz létre hadsereget a menő harcosokból - majd vívj még több csatát barátaiddal!
A Bakugan márkájú "Bakugan Armored Alliance - Trox Ultra" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
65043
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan Armored Alliance - Trox Ultra
Bakugan Armored Alliance - Trox Ultra

Bakugan Armored Alliance - Trox Ultra

3 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.