2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Bakugan - Deka labda - Maxtar, fehér

Bakugan - Deka labda - Maxtar, fehér
7 690 Ft
+154 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
nem rendelhető
80900
Megérkeztek az új Bakugan Deka labdák, ami az eddig megszokott, gyűjthető Bakuganok óriás verziója. Ha a gyerekek átgurítják a nagy méretű GeoCore kártyán, ugyanúgy kinyílik, mint a társai, sőt, ha a képesség kártyát is használják, végső csapást hajthatnak végre az ellenfelekre. Ebben a csomagban Maxtarral bővülhet a gyerekek Bakugan-gyűjteménye. Vajon ki lesz az új Bakugan mester?
A Bakugan golyó 2 részből áll, amely lehetővé teszi, hogy a harcosok személyre szabják őket a golyóösszekapcsoló rendszernek köszönhetően. Egyszerűen csak be kell pattintani a felső karakterrészt az alsóba, és már gurítható is át a kapukártyán.
A csomagban egy rejtett Roblox kód is található.
A gyűjtemények kiegészíthetők a webáruházunkban kapható további Bakugan-csomagokkal, hogy összeálljon az álomcsapat.
A Bakugan márkájú "Bakugan - Deka labda - Maxtar, fehér" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan - Deka labda - Maxtar, fehér

Bakugan - Deka labda - Maxtar, fehér

7 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.