Bakugan Diecast Erő - Dragonoid figura

Bakugan Diecast Erő - Dragonoid figura
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
72734
Engedd szabadjára az epikus átalakulásokat az új Bakugan Evolutions játékkal, új dekorációkkal és karakterekkel! Ez a csomag Dragonoid Platinum Bakugan figurát tartalmazza. A Bakuganjaid most erősebbek lettek, mint valaha ezekkel a harcedzett Platinum Bakuganokkal, melyek valódi fémből készültek! Érezd a prémium súlyt a kezedben, ahogy végiggördíted őket a BakuCore-okon! Nézd meg, ahogy a Bakugan kinyílik és átalakul egy vad akciófigura-lénnyé! Ezek a nehézsúlyú bajnokok eddig sosem látott, hihetetlen sebzést fognak okozni a csatában. Szállj szembe barátaiddal a saját Bakuganoddal, és legyél igazi Bakugan mester. Gurítsd át a Bakuganodat a fém BakuCore-okon (két darab van mellékelve), hogy lásd, ahogy átalakul a felpattanó Baku-akció segítségével! Használd a mellékelt karakterkártyát, hogy még többféleképpen játszhass és bónuszokat szerezhess! Egészítsd ki gyűjteményedet a 4. évad Bakugan Evolutions játékaival, és állítsd össze saját álomcsapatodat. Gyűjtsd össze kedvenc karaktereidet a Bakugan sikersorozatból (a NETFLIX-en) és vegyél részt a Bakugan csatában! Hogy megy a játék?
A Bakugan márkájú "Bakugan Diecast Erő - Dragonoid figura" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Diecast Erő - Dragonoid figura

Bakugan Diecast Erő - Dragonoid figura

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.