Bakugan - Edző szett, S1 - Aquatic, kék

Bakugan - Edző szett, S1 - Aquatic, kék
7 790 Ft
+156 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
80906
A jó harcos edzésben tartja magát!
Megérkeztek az új Bakugan Edző szettek, hogy még ügyesebb és még jobb harcosok lehessetek! Az edzőpálya személyre szabható, így sok-sok helyzetben gyakorolhattok. Dobjátok le a Bakugant, majd gurítsátok az akadályként szolgáló rugós lapátokkal és 3 totemmel ellátott pályán! A cél, hogy rajta tartsátok a Bakugant. Természetesen a klánzászlók sem hiányozhatnak, így mindenki láthatja, ki gyakorol éppen.
A szettben 1 darab Core Bakugan is található, aki már alig várja, hogy felkészítsék a legvadabb küzdelmekre.
A Bakugan golyó 2 részből áll, amely lehetővé teszi, hogy a harcosok személyre szabják őket a golyóösszekapcsoló rendszernek köszönhetően. Egyszerűen csak be kell pattintani a felső karakterrészt az alsóba, és már gurítható is át a kapukártyán.
A gyűjtemények kiegészíthetők a webáruházunkban kapható további Bakugan-csomagokkal, hogy összeálljon az álomcsapat.
A "Bakugan - Edző szett, S1 - Aquatic, kék" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Bakugan - Edző szett, S1 - Aquatic, kék

Bakugan - Edző szett, S1 - Aquatic, kék

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.