Bakugan Evolutions - Colossus

Bakugan Evolutions - Colossus
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
nem rendelhető
75753
Az új, fémből készült Platinum Bakuganokkal garantáltan minden játékos új élményét élheti át a Bakugan csatáknak. Ezek a harcedzett nehézsúlyú bajnokok soha nem látott sebzést okoznak a csatákban, ráadásul a két Nanogan is bevehető, meglepve ezzel az ellenfeleket. A gyerekeknek szükségük lesz a játékhoz három Bakugan figurára és kártyára, illetve hat darab olyan BakuCore korongra, aminek szimbólumba egyezik a karakterek BakuCore szimbólumával. Ezt követően minden játékosnak gurítania kell, és máris kezdetét veszi a harci. Figyelem, a képességkártyák izgalmas fordulatokat hozhatnak! A végső csata győztese az, aki elsőként nyer meg három játékot.
A Bakugan márkájú "Bakugan Evolutions - Colossus" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Evolutions - Colossus

Bakugan Evolutions - Colossus

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.