Bakugan - Howlkor x Ramparion Baku-clip Bakugan tartó

Csatázz akár menet közben is a Bakugan Baku-tárral! Ez a kis méretű Bakugan kiegészítő tökéletes eszköz arra, hogy mindent egy helyen tárolhass, amire csak egy összecsapásban szükséged lehet. A Faction Fusion színkombinációinak alapján minden Baku-tár (mindegyik külön megvásárolható) más és más többszínű Bakugant tartalmaz, amit sehol máshol nem találhatsz meg. A Faction Fusion Bakugan két frakció kombinációjával hoz létre teljesen új, még erősebb karaktereket a gyűjteményedhez. Ezek a kombinált Bakuganok mindkét frakció színét magukon viselik, így elképesztően néznek ki. A tartóban három Bakugan és három BakuCore tárolható, a karakterkártyák és a képességkártyák pedig a hátulján lévő tárba csúsztathatók. Még azt is megteheted, hogy két Baku-tárat helyezel egybe. Amikor készen állsz a csatára, Bakugan a helyére ül a Baku-tár fedelének a tetejére. Válaszd ki a Bakuganod és görgesd a fém BakuCore fölé, hogy kinyíljon a Baku-akció! Gyűjtsd össze az összes Baku-tárat (mindegyik külön megvásárolható), és készülj a csatákra, akár menet közben is. A Bakugan Baku-tár nagyszerű ajándék az ünnepekre vagy születésnapra a hat évesnél idősebb gyerekek számára. Vidd bárhová magaddal a gyűjteményedet a Bakugan Baku-tárban!
A Bakugan márkájú "Bakugan - Howlkor x Ramparion Baku-clip Bakugan tartó" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
69201
3 890 Ft
A "Bakugan - Howlkor x Ramparion Baku-clip Bakugan tartó" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 23-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan - Howlkor x Ramparion Baku-clip Bakugan tartó
3 890 Ft
Bakugan - Howlkor x Ramparion Baku-clip Bakugan tartó

Bakugan - Howlkor x Ramparion Baku-clip Bakugan tartó

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.