Bakugan - Különleges Támadás szett - Ventri, fehér

Bakugan - Különleges Támadás szett - Ventri, fehér
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
80920
Megérkeztek az új Bakugan Különleges Támadás szettek, amelyekkel még több izgalmat vihetnek a gyerekek a csatába! A Bakuganhoz egy kioldózsinór is tartozik, amivel a harcosok végzetes csapást mérhetnek ellenfeleitekre. Ebben a csomagban Ventri rejlik.
A Bakugan golyó 3 részből áll, amely lehetővé teszi, hogy a harcosok személyre szabják őket a golyóösszekapcsoló rendszernek köszönhetően. Egyszerűen csak be kell pattintani a felső karakterrészt az alsóba, és már gurítható is át a kapukártyán.
A csomagban egy rejtett Roblox kód is található.
A gyűjtemények kiegészíthetők a webáruházunkban kapható további Bakugan-csomagokkal, hogy összeálljon az álomcsapat.
A "Bakugan - Különleges Támadás szett - Ventri, fehér" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Bakugan - Különleges Támadás szett - Ventri, fehér

Bakugan - Különleges Támadás szett - Ventri, fehér

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.