Bakugan Páncélozott Szövetség - Howlkor Ultra - Hydorous x Batrix - Trox x Sairus

A Bakugan kezdőcsomagban minden megvan, ami a harchoz kell! Bővítsd gyűjteményed két legendás Páncélozott Szövetség Bakugannal, egy félelmetes Bakugan Ultrával, hat erős BakuCore-ral és gyűjthető karakter- és képesség kártyákkal (mind a csomagban). Gurítsd át Bakuganod BakuCore felett, hogy bekapcsolhasson a Baku-Action, vagy használd a Bakugan Ultra legendás ugró nyitás átalakulását! Fegyverezd fel kezdőcsomagos Bakuganod a Baku-Gearrel (külön kapható), hogy még erősebb legyen a harcban! 3 ÁTALAKULÓ BAKUGAN: Lépj be a csatába 2 Bakugannal és 1 Bakugan Ultrával! A Bakugan kinyílik amikor átgurítod a BakuCore-on, az Ultra pedig ugrik, felvéve a BakuCore-t, megmutatva titkos erejét!
A Bakugan márkájú "Bakugan Páncélozott Szövetség - Howlkor Ultra - Hydorous x Batrix - Trox x Sairus" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
67892
7 290 Ft
A "Bakugan Páncélozott Szövetség - Howlkor Ultra - Hydorous x Batrix - Trox x Sairus" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 21-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 21-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan Páncélozott Szövetség - Howlkor Ultra - Hydorous x Batrix - Trox x Sairus
7 290 Ft
KOSÁRBA!Bakugan Páncélozott Szövetség - Howlkor Ultra - Hydorous x Batrix - Trox x Sairus

Bakugan Páncélozott Szövetség - Howlkor Ultra - Hydorous x Batrix - Trox x Sairus

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.