Bakugan - Starter Pack - Gillator Ultra

Bakugan - Starter Pack - Gillator Ultra
10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
76733
Ez a remek starter csomag tökéletes választás azoknak, akik most ismerkednek a Bakugan játékkal, hiszen megvan benne minden, ami egy csata lejátszásához szükséges.
A gyerekeknek szükségük lesz a játékhoz három Bakugan figurára és kártyára, illetve hat darab olyan BakuCore korongra, aminek szimbólumba egyezik a karakterek BakuCore szimbólumával. Amint összeállt a korongokból alkotott tárgy, minden játékosnak gurítania kell és kezdetét veszi a harc, ha egyel több Bakugan nyílt ki. Itt a képességkártyák okozhatnak izgalmas fordulatokat. Aki Bakuganja a legerősebb, és három játékot is megnyert, az lesz a végső csata győztese.
A Bakugan márkájú "Bakugan - Starter Pack - Gillator Ultra" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan - Starter Pack - Gillator Ultra

Bakugan - Starter Pack - Gillator Ultra

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.