Bálnalovasok társasjáték

Ebben az izgalmas társasjátékban ezúttal bálnalovas lehetsz!
Az emberek generációk óta ismerik és együtt élnek a jégbálnákkal, együtt vásárolnak és kereskednek a legendás jégpart menti forgalmas kikötőkben. Ám a jég sűrűsödik és a gleccserek mozognak. Mély tél jön - évszázadok leghevesebbje. Úgy döntesz, hogy a hóesés előtt még egyszer utoljára lovagolsz a hegyen, és amennyit csak tudsz, kereskedsz: veszel és eladsz ... és talán még értékes gyöngyöket is gyűjtesz az út mentén.
Minden játékosnak két akciója van körönként, de sok mindent meg kell tenniük ez idő alatt. Vitorlázol? Vásárolsz? Eladsz? Több rendelési kártyát készítesz? Mindeközben az ellenfelek vitorláznak, és leköröznek téged a part menti kínálatban! Miután megvásároltad az összes értékes gyöngyöt, a játék véget ér, és a legtöbb gyöngyöt nyerő játékos nyer!
A bálnalovasok egy új, remek dizájnnal, klasszikus hangulattal rendelkező társasjáték a híres játéktervező Reiner Knizia -tól. A játék 45 percében 2-6 játékos versenyez a jégpart végéig és vissza, a lehető legtöbb erőforrást vásárolva és eladva, hogy pénzt szerezzen a leggazdagabb nyeremények megszerzéséhez. Készen állsz a megmérettetésre?
A "Bálnalovasok társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 18 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Gém Klub
18 éves kor fölött
1-3 nap
70297
9 190 Ft
A "Bálnalovasok társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Bálnalovasok társasjáték

Bálnalovasok társasjáték

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.