Barbapapa homokozó szett locsolókannával

Barbapapa homokozó szett locsolókannával
1 350 Ft
+27 hűségpont ajándékba - Részletek...
25380
Barbapapa homokozó szett locsolókannával kitűnő strandkellék. A szettben egy Barbapapa mintás szereplőket, hátteret találsz. A csomagban vödröt, lapátot, gereblyét, két homokozó formát és egy öntözőkannát is találsz. A kellékek sárga, piros, kék, zöld színek felhasználásával készültek. A vödör 18 cm magas, egy szita található a tetején.
A "Barbapapa homokozó szett locsolókannával" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbapapa homokozó szett locsolókannával

Barbapapa homokozó szett locsolókannával

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.