Barbie - Alap hajszobrászat - Fésülhető babafej

Barbie - Alap hajszobrászat - Fésülhető babafej
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81018
Szőke hajzuhatag, stílusos hajformázó eszközök... ide már csak egy fodrász kell!
A gyerekek imádnak fodrászosat játszani, a Barbie Alap hajszobrászat készlettel pedig igazi kis mesterfodrászokká válhatnak. A készletben lévő egyenes, szőke hajú babafej mellett 20 különböző, vidám színű hajformázót és kiegészítőt találnak a kislányok, amelyek segítségével könnyen elkészíthetik a stílusosabbnál stílusosabb frizurákat. A dobozban egy kis fésű is található - ami ugyebár egy mesterfodrász alapkelléke.
A játék fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, kézügyességét és kreativitását, valamint segíti őket az önkifejezésben. A babafej lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely a képzelet és fantázia mellett a kommunikációs készséget is fejleszti.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie - Alap hajszobrászat - Fésülhető babafej" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Alap hajszobrászat - Fésülhető babafej

Barbie - Alap hajszobrászat - Fésülhető babafej

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.