Barbie - Álombalerina baba

Barbie - Álombalerina baba
Az első balett próbáktól a balerinává válás álmáig, Barbie álombalerina baba minden pillanatot különleges emlékké tesz. A csodálatos Barbie álombalerina baba kész a próbákra rózsaszín tütü szoknyájában, cakkosra vágott és többrétegű tüllben. Csillogó részletek, többek között egy nagyszerű tiara és egy kidolgozott virágos kivitelezés emeli ki selyemfényű ruhaderekát. A balerina cipőin csipke szalagok adják meg az utolsó simításokat. Bárcsak Barbie álombalerina baba különleges előadása inspirálná a gyerekek balett álmait - 6 éves kortól. Tartalmazza a baba állványt és az Eredetiségi Tanúsítványt.
A Barbie márkájú "Barbie - Álombalerina baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
66117
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie - Álombalerina baba
Barbie - Álombalerina baba

Barbie - Álombalerina baba

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.