2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Barbie - Álomhajó játékszett

Barbie - Álomhajó játékszett
35 490 Ft
+710 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81620
Barbie tengeri kalandokra hív benneteket!
A gyerekek elhajózhatnak Barbie Álomhajójával egy varázslatos világba. A készletben több, mint 20 darab kiegészítő és 6 darab különböző játéktér található, köztük egy medence és csúszda, de van itt többek között zuhanyzó, étkező, sőt még egy TV-is - mindez garantálja a kalandok kifogyhatatlan sorát.
A hajó 110 cm széles és 40 cm magas, így bőven van hely arra is, hogy Barbie meghívja barátait és szórakozzon egy kicsit a csodás napsütésben.
A babák külön kaphatók. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie - Álomhajó játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Álomhajó játékszett

Barbie - Álomhajó játékszett

35 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.