Barbie - Álomrepülő pilóta babával

Barbie - Álomrepülő pilóta babával
Barbie tudja, hogy bármit elérhet, határ a csillagos ég! A szőke hajú pilóta baba és kinyitható álomrepülője két főt tud szállítani, akik teljes kényelemben utazhatnak bárhová! A lenyitható csomagtartóban elférnek a bőröndök, az út során pedig megnézhetnek egy filmet vagy hallgathatják kedvenc dalaikat. Az ülések hátradönthetőek, így aki elálmosodik, az kialhatja magát míg célba ér a repülő. Természetesen az utasoknak finomságok is járnak, amiket egy elegáns zsúrkocsin szolgálnak fel. A szett a repülő mellett egy pilóta babát és 15 db kiegészítőt tartalmaz.
A Barbie márkájú "Barbie - Álomrepülő pilóta babával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
64040
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie - Álomrepülő pilóta babával
Barbie - Álomrepülő pilóta babával

Barbie - Álomrepülő pilóta babával

36 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.