Barbie - Beach Ken baba - szőke

Barbie - Beach Ken baba - szőke
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81012
A gyerekek mindig nagyon várják a nyarat... Még szerencse, hogy a Barbie és Ken babákkal akár egész évben "strandolhatnak".
A Barbie Beach babáknak köszönhetően a kislányok bármikor a kánikula közepébe csöppenhetnek, és izgalmas vagy épp árnyékban hűsölős nyári történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
Ebben a dobozban egy szőke hajú, trendi úszónadrágot viselő Ken baba rejlik, aki készen áll arra, hogy azonnal csobbanjon vagy süttesse magát a napfényes tengerparton. A Beach babákkal akár egy tengerparti buli is rendezhető - a vidám történeteknek csak a képzelet szabhat határt. A baba karjai mozgathatók, így a gyerekek különböző pozíciókba is beállíthatják.
Webáruházunkban további Beach babák is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár mindet összegyűjthetik.
A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie - Beach Ken baba - szőke" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Beach Ken baba - szőke

Barbie - Beach Ken baba - szőke

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.