Barbie - Big City Big Dreams - Guruló színpad

A képzelet világkörüli turnéra indulhat ezzel a fantasztikus, átalakítható járművel, melyet a Barbie: Big City, Big Dreams filmje inspirált.

Készen állsz a következő fellépésre? Amint leparkoltál, átalakíthatod a járművet egy tökéletes koncerthelyszínné, hogy a két (külön kapható) sztár baba - Brooklyn és Malibu már kezdhesse is az előadást. A csillogó pink SUV leszedhető tetejéből színpad, kiszerelhető üléseiből pedig a nézők számára fenntartott székek lesznek.A készlet ráadásul 20 a fellépésekhez használható kiegészítőt is tartalmaz, köztük dobkészletet, hangszórót, lemezjátszót, mikrofont és egy sor más kelléket.

A jövő sztárjai már most beleélhetik magukat leendő sikereikbe ezzel a fantasztikus, átalakítható készlettel.A játékot 3 éves kortól ajánljuk. A babák külön kaphatók. A színek és díszítések eltérhetnek.A termék jellemzői:

Átalakítható turnéSUV egyenesen a Barbie: Big City, Big Dreams filmből.

20 kiegészítő.
A Barbie márkájú "Barbie - Big City Big Dreams - Guruló színpad" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
70354
31 990 Ft
A "Barbie - Big City Big Dreams - Guruló színpad" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie - Big City Big Dreams - Guruló színpad

Barbie - Big City Big Dreams - Guruló színpad

31 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.