Barbie - Chelsea állatorvos játékszett

Chelsea, nővéréhez Barbie-hoz hasonlóan imádja az állatokat és szeret gondoskodni róluk. A Chelsea állatorvos játékszettben az aranyos, fehér kabátba és ruhába öltözött Chelsea baba készen áll a kis pácienseire. Sztetoszkópjával megvizsgálhatja őket az állatorvosi asztalon, a mozgó mérlegen pedig ellenőrizheti súlyukat. A többi szórakoztató kiegészítőkkel végtelen lehetőség játszható el. A készletben 4 házi kedvencet (2 kölyökkutya, 1 cica és 1 mozgó hintával rendelkező kismadár) és 18 további kiegészítő is található, mint például egy kisállat fekhely, cica mászóka, orvosi műszerek, kisállat hordozó, pumpás és gyógyszeres üveg, etetőedények, kutyacsemege és még sok minden más. A baba nem áll meg magától. A színek és a díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie - Chelsea állatorvos játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
76578
9 990 Ft
A "Barbie - Chelsea állatorvos játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 30-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 30-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Chelsea állatorvos játékszett

Barbie - Chelsea állatorvos játékszett

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.