Barbie Chelsea Club - Chelsea lakóautója

Barbie Chelsea Club - Chelsea lakóautója
Chelsea és a kiskutyája készen állnak a kempingezésre - akár a saját hátsó kertjükben -, mivel van egy nagyon különleges járművük: egy szuper lakóautó. A lakókocsi lekapcsolható a kocsiról, és kempingező játékbirodalommá alakítható - otthon az otthontól távol, rengeteg kiegészítővel és számos játéktérrel. A lakóautó összekapcsolható a kabrioval az utazáshoz, majd amikor elérkezett a kempingezés ideje, lekapcsolható róla.
A Barbie márkájú "Barbie Chelsea Club - Chelsea lakóautója" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
60618
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie Chelsea Club - Chelsea lakóautója
Barbie Chelsea Club - Chelsea lakóautója

Barbie Chelsea Club - Chelsea lakóautója

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.