Barbie Color Reveal Chelsea baba - Buli az esőben

Barbie Color Reveal Chelsea baba - Buli az esőben
Barbie és Chelsea már megint új meglepetéseket tartogatnak! Megérkezett az új Color Reveal sorozat: buli az esőben! A dobozban egy rejtélyes, levendulamintás Color Reveal baba és három kiegészítő rejtőzik. Ha a gyerekek feltöltik a csövet meleg vízzel, majd a babát körbeforgatják, a víz levendulaszínűvé változik, és amikor a babát kiveszed, fény derül a titokra! A sorozat babái más-más hajszínnel, szemszínnel, bőrtónussal, mintás felsővel érkeznek. A tasakokban esőkabátot, esővédő kalapot és egy gumicsizmát találhatnak. Jéghideg és meleg vízzel megváltoztathatják a baba szemének és szájának kinézetét. Ebben a sorozatban a babák mindegyike felkészült egy bulira az esőben, néhányban extra kisállatot is találnak. A sorozatban található babák kiegészítői illenek egymásra, így további színes történetek játszhatók velük.
A babák nem állnak meg maguktól. A színek díszítések eltérhetnek.
Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A Barbie márkájú "Barbie Color Reveal Chelsea baba - Buli az esőben" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
76579
6 490 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Color Reveal Chelsea baba - Buli az esőben

Barbie Color Reveal Chelsea baba - Buli az esőben

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.