Barbie - Color Reveal Chelsea baba - Csini neon

Barbie - Color Reveal Chelsea baba - Csini neon
6 590 Ft
+132 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
76897
Barbie és Chelsea már megint új meglepetéseket tartogat. A divatos neon stílusú baba garantált, de hogy melyik, az csak később derülhet ki. A kicsomagolás a móka része: ha a gyerekek meleg vízbe helyezik a babát, és körbeforgatják, a festék leolvad, és amikor kiveszik a babát, megmutatja valódi külsejét!
Mindegyik karakter különböző: más-más szem- és hajszínnel, frizurával, bőrtónussal, testalkattal rendelkezik, és további meglepetéseket is tartogat. A kiegészítők fantasztikus történeteket inspirálhatnak, amelyeknek csak a képzeletük szabhat határt. Meleg és jéghideg víz használatával a lányok újra és újra megváltoztathatják a babájuk kinézetét, ha pedig elkészült a baba, indulhat a játék.
A készletek egy Barbie Chelsea Color Reveal babát és a kiegészítőket tartalmazzák. A készletek külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A babák nem állnak meg maguktól.
Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A Barbie márkájú "Barbie - Color Reveal Chelsea baba - Csini neon" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Color Reveal Chelsea baba - Csini neon

Barbie - Color Reveal Chelsea baba - Csini neon

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.