Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Csini neon

Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Csini neon
8 750 Ft
+175 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
76915
A Barbie Color Reveal babákkal a meglepetések már a kicsomagolással elkezdődnek! A szuper, divatos neon stílusú baba garantált, de hogy melyik, az csak később derülhet ki.
A kicsomagolás a móka része: ha meleg vízbe helyezitek a babát, és körbeforgatjátok, a színek összeoldódnak, és amikor kiveszed, fény derül a titokra! Mindegyik karakter különböző: más-más szem- és hajszínnel, frizurával, bőrtónussal, testalkattal rendelkezik, és további meglepetéseket is tartogat.
A csomagból kiegészítők bukkannak elő: egy színes, mintás táska, egy pár csinos fülbevaló, egy batikolt szoknya és egy pár cipő. Meleg és jéghideg víz használatával újra és újra megváltoztatható a baba arcán a smink! Ha pedig elkészült a baba, indulhat a játék.
A készlet egy Barbie Color Reveal babát és a kiegészítőket tartalmazza. A készletek külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A babák nem állnak meg maguktól.

Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A Barbie márkájú "Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Csini neon" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Csini neon

Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Csini neon

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.