Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Irány a buli!

Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Irány a buli!
8 250 Ft
+165 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73288
A trendi divatbaba garantált, de hogy melyik lesz a tiéd, az csak a kicsomagolás után derülhet ki. Már a felbontás is a móka része: a szalag eltávolításával kezdődhet is a meglepetések sorozata! Belül egy rejtélyes konfetti mintás Color Reveal baba és több tasak rejtőzik, hat további meglepetéssel. Ha kiüríted a csövet, feltöltöd meleg vízzel, majd behelyezed és körbeforgatod a babát, a konfetti lehull, fény derül a titokra és megpillanthatod a babád igazi külsejét!
A sorozat minden tagja különböző: más-más szemszínt, divatosan festett, színváltós hajat, bőrtónust, szájfényt, opálosan csillogó lábakat és díszített felsőt kapott. De a meglepetések itt még nem érnek véget... A tasakokból egy dupla hajkefe egy szivacs egy pár fülbevaló, szoknya és cipő kerül elő. Hideg vízzel megváltoztathatod a baba hajszínét és a felsőjét is. Meleg és hideg víz váltogatásával ezt a mágikus átváltozást újra és újra átélheted. Ha elkészült a baba, kezdődhet a történet.
A "Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Irány a buli!" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Irány a buli!

Barbie - Color Reveal meglepetés baba - Irány a buli!

8 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.