Barbie - Color Reveal meglepetés csomag, Irány a buli!

Barbie - Color Reveal meglepetés csomag, Irány a buli!
16 790 Ft
+336 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
71603
Barbie már megint új meglepetéseket tartogat – és most nem is akármekkorát! Ez mega meglepetés! A csomag 25 darab meglepetést, köztük 10 darab hajkiegészítőt és több megismételhető színváltó varázslatot rejt, de a készlethez tartozik egy kislányoknak való hajgumi és persze a csillogó festékkel bevont baba, hogy a játék sose érjen véget. Irány a buli! A csomagolás a móka része: a szalag eltávolításával kezdődhet a szórakozás! Egy rejtélyes, egyszínű Color Reveal baba található a csomagban, ám ha feltöltjük a csövet meleg vízzel, majd behelyezzük és körbeforgatjuk a babát, a víz elszíneződik… hogy Barbie-t kiemelve fény derülhessen a titokra, melyik karaktert rejti a csomag! Persze a doboz további meglepetéseket is tartogat. A tasakokból 10 darab hajkiegészítő kerül elő, amik kombinálásával 15 különböző kinézetet alkothat meg a Barbie rajongó gyermek, de a szoknyával és a trendi cuccokkal is menőbbé tehető Barbie megjelenése. Ráadásként pedig egy diszkógömb és egy meglepetés állatka teszik teljessé a készletet. Ezzel a sok meglepetéssel rengeteg történetet elmesélhetnek és átélhetnek a gyerekek. A kiegészítők kompatibilisek a többi Color Reveal készlettel, így gyűjthetők és cserélgethetők. A te babád vajon milyen lesz? A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek.
A termék színe nem választható, véletlenszerű változatban kerül kiszállításra.
A Barbie márkájú "Barbie - Color Reveal meglepetés csomag, Irány a buli!" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Color Reveal meglepetés csomag, Irány a buli!

Barbie - Color Reveal meglepetés csomag, Irány a buli!

16 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.