Barbie - Color Reveal meglepetés kiskedvencek - Irány a buli

A lányok imádni fogják Barbie meglepetés kisállat barátait! Vajon a te csomagod melyik cukiságot tartalmazza? Ez csak a csomag felbontása után derül ki. Az édes állatok metál festéssel vannak bevonva, ajándék formájú tárolóban, három kiegészítővel, egy csillogó party kalappal, egy léggömbbel és egy kisággyal. A kisállatot meleg vízbe téve máris kiderül a fajtája. Gyűjtsd össze mind és játssz el varázslatos meséket velük! A játék végén a meglepetés doboz a kiskedvenc és a kiegészítők tárolására is alkalmas.
A "Barbie - Color Reveal meglepetés kiskedvencek - Irány a buli" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
75310
2 590 Ft
A "Barbie - Color Reveal meglepetés kiskedvencek - Irány a buli" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 30-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 30-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie - Color Reveal meglepetés kiskedvencek - Irány a buli

Barbie - Color Reveal meglepetés kiskedvencek - Irány a buli

2 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.