Barbie Color Reveal - Pizsiparty- Barbie és Chelsea babával

Ez az óriás Barbie Color Reveal készlet maga a felülmúlhatatlan mega-meglepetés élmény. Több, mint 50 meglepetés várja a gyerekeket, köztük egy Color Reveal Barbie és egy Color Reveal Chelsea baba, Color Reveal kisállatok, megismételhető átalakulások, hajak, ruhák és rengeteg szuper kiegészítő, amikkel számtalan színes pizsama parti eljátszható. A készletet egy társasjáték, helyszín-elemek és az egyedi csomagolás teszi még különlegesebbé. A móka akkor kezdődik, amikor kinyitják a csomagot (ami tökéletes tárolódoboz lesz majd a játék végén) és előkerül a 28 meglepetés-doboz. Ha kiveszik a játéktáblát és a kockát és összeszerelitek az összetevőket, indulhat is a meglepetés-keresés! A csomagban egy ezüstös Color Reveal Barbie baba található. Ha a lányok meleg vizet töltenek a csőbe, belemártják a babát és körbeforgatják, a víz ezüstössé válik és Barbie megmutatja igazi arcát! Ugyanezt el kell végezni a Chelsea babával és a kisállatokkal is. Ha a csomagban található szivacsot jéghideg vízbe mártva áttörlik Barbie és Chelsea babák felsőjét, azok átalakulnak. Meleg és hideg víz segítségével ezt bár hányszor oda-vissza alakíthatják. Ha a játéktáblát megfordítják, igazi pizsamaparti helyszínt találnak a másik oldalon. A mellékelt kiegészítőkkel - pizsama, hálózsák, rágcsálnivalók, kisállat játékok és még egy sor vicces dolog - felejthetetlen ottalvós bulit rendezhetnek a babáknak. A csomagban található gyerekarcra méretezett arcmaszkkal a kislányok is beszállhatnak a babák bulijába, így még jobb a móka. A meglepetés babák gyűjthetők és cserélgethetők. A kiegészítők a többi babával is használhatók, így a játéklehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. A babák Nem állnak meg magukban. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie Color Reveal - Pizsiparty- Barbie és Chelsea babával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
68313
23 290 Ft
A "Barbie Color Reveal - Pizsiparty- Barbie és Chelsea babával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 22-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 22-én, kedden átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie Color Reveal - Pizsiparty- Barbie és Chelsea babával
23 290 Ft
Barbie Color Reveal - Pizsiparty- Barbie és Chelsea babával

Barbie Color Reveal - Pizsiparty- Barbie és Chelsea babával

23 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.