Barbie - Color Reveal - Színgalaxis meglepetés baba

Barbie - Color Reveal - Színgalaxis meglepetés baba
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
80990
A Barbie Color Reveal babák tele vannak meglepetéssel!
A farmermánia sorozatban a szuper, divatos baba garantált, de hogy melyik, az csak később derülhet ki, hiszen a kicsomagolás is a móka része. Ha meleg vízbe helyezitek és körbeforgatjátok, a babáról leoldódik a festékréteg, és megmutatja valódi arcát!
Mindegyik hosszú hajú baba különböző: más-más szem- és hajszínnel, bőrtónussal rendelkezik, a csomagok pedig további meglepetéseket tartogatnak. A kiegészítők között galaktikus hajpánt, egy űr csizma, egy holografikus mintás szoknya vagy nadrág és egy csillag szivacs is megtalálható. A baba sminkje meleg és jéghideg víz hatására megváltozik. Ha minden meglepetésre fény derült, indulhat a játék.
A készletek egy Barbie Color Reveal babát és a kiegészítőket tartalmazzák, külön kaphatók és elérhetőségük változhat. A babák nem állnak meg maguktól. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie - Color Reveal - Színgalaxis meglepetés baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Color Reveal - Színgalaxis meglepetés baba

Barbie - Color Reveal - Színgalaxis meglepetés baba

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.