2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Barbie - Cutie Reveal adventi naptár

Barbie - Cutie Reveal adventi naptár
17 250 Ft
+345 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81017
Tegyük igazán cukivá az ünnepet!
Az idei ünnepi készülődés igazán izgalmassá és imádnivalóvá varázsolható a Barbie Cutie Reveal adventi naptárral. Már az ablakok egyesével történő kinyitogatása is izgalommal teli élmény lehet, hát még ha a boldog tulajdonosok meglátják, hogy mi rejlik mögöttük! A téli készlet egy stílusos, holografikus, ezüstösen csillogó mintával díszített hószarvast, valamint sok-sok ünnepi meglepetést rejt, köztük divatcikkeket, mini háziállatokat és sok mást, amelyek különböző téli történetek eljátszására ösztönözhetik a kicsiket.
A dobozban található igényesen kidolgozott Barbie baba felöltöztethető a divatos téli viseletbe: a kislányok ráadhatják a sálat, kesztyűt, fülvédőt vagy a szarvasjelmezt. A készlettel a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie - Cutie Reveal adventi naptár" nevű játékot főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Cutie Reveal adventi naptár

Barbie - Cutie Reveal adventi naptár

17 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.