Barbie - Deluxe karrier játékszett - Tűzoltó

10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
78593
Te mi leszel, ha nagy leszel? A Barbie karrierbabák immár 60 éve arra inspirálják a gyerekeket, hogy legyenek nagy álmaik, és hogy merjenek hinni ezekben. Ezt pedig azzal segíthetik, hogy sokszor eljátsszák és beleélik magukat jövőbeli hivatásukba. Barbie eddig több mint 200 hivatást mutatott be, de a sorozat folyamatosan új és új szakmákkal bővül. A karrierbabák a foglalkozáshoz illő ruházatban és a szakmához szükséges kiegészítőkkel érkeznek, hogy könnyebben eljátszhassátok új szakmátok minden pillanatát.
Barbie most kipróbálja magát tűzoltóként, vagy asztronautaként. Mindegyik szetthez a karrierhez passzoló ruha és kiegészítők tartoznak.
A gyerekek szeretnek különböző hivatásokat kipróbálni és álmaikat játékban valóra váltani. Ez segíti őket a személyiségfejlődésben - mert valahányszor egy gyerek Barbie vagy Ken babával játszik, elképzeli azt, hogy mi minden lehetne.
Barbie. Lehetnél, ami csak szeretnél.
A Barbie márkájú "Barbie - Deluxe karrier játékszett - Tűzoltó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Barbie - Deluxe karrier játékszett - Tűzoltó" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 10-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 10-én, pénteken átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Deluxe karrier játékszett - Tűzoltó

Barbie - Deluxe karrier játékszett - Tűzoltó

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.