Barbie Dreamtopia - Barna hajú sellő baba

Barbie Dreamtopia - Barna hajú sellő baba
3 250 Ft
+65 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
76726
A Barbie Dreamtopia sellő babákkal könnyű elmerülni a mesés történetekbe. Tündérmesébe illő szépségükkel, hosszú hajukkal és színes uszonyaikkal hódítják meg a tengert, a szíveket és inspirálják a fantáziát. Az felsőiket és uszonyaikat óceán ihlette minták - gyöngyök, kagylók és tengericsillagok - ékesítik. Dreamtopia fantasztikus hely, ahova belépve a gyerekek eljátszhatják legszebb álmaikat - miközben fejlesztik a fantáziájukat és a kreativitásukat is.
Nem állnak meg és nem úsznak maguktól. A vízben történő játékhoz szülői felügyelet szükséges.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie Dreamtopia - Barna hajú sellő baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Dreamtopia - Barna hajú sellő baba

Barbie Dreamtopia - Barna hajú sellő baba

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.