Barbie Dreamtopia - Bébiszitter játékszett

Barbie Dreamtopia - Bébiszitter játékszett
A gyerekek most Sellő Barbie babával, édes Sellőtipegő és Sellőbébi barátaival és a hóbortos Barbie Dreamtopia bébiszitter játékszettel merülhetnek el a fantázia világában. A csúsztatható, billenthető hinta víz alatti témával, pasztell színekkel és szivárvány mintákkal tökéletes környezetet teremt a varázslatos meséléshez. A Sellőbaba belefektethető a hintába, a Sellőtipegő beültethető a kagyló ülőkébe, vagy lecsúsztatható a csúszdán. A delfin is csúszdázhat, illetve megtölthető vízzel és használható vízspriccelő játékként.
A Barbie márkájú "Barbie Dreamtopia - Bébiszitter játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
60615
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie Dreamtopia - Bébiszitter játékszett
Barbie Dreamtopia - Bébiszitter játékszett

Barbie Dreamtopia - Bébiszitter játékszett

12 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.