Barbie Dreamtopia - Kék hajú színes sellő

A Barbie Dreamtopia sellő babákkal könnyű elmerülni a mesés történetekbe. Tündérmesébe illő szépségük, vibrálóan színes uszonyaik óceán szerte híressé teszik őket, vidámságukkal pedig könnyedén hódítják meg a szíveket és a fantáziát. A felsőjükön megjelenő óceán ihlette kagylós részletek, fenséges fejdíszük és fantasztikus színes hajuk inspirálják a gyerekeket, hogy Dreamtopiába belépve játszva valóra válthassák legszebb álmaikat. A hajlítható uszony segít, hogy sokféle pózban, szituációban és történetben jelenhessen meg ez a kedves sellő: lubickolhat a habok között vagy akár üldögélhet a napon... Dreamtopia fantasztikus hely, ahova belépve a gyerekek eljátszhatják legszebb álmaikat - miközben fejlesztik a fantáziájukat és a kreativitásukat is. 3 éves kortól ajánljuk. A babák és készletek külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A babák nem állnak meg és nem úsznak maguktól. A vízben történő játékhoz szülői felügyelet szükséges.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatóktól.
A Barbie márkájú "Barbie Dreamtopia - Kék hajú színes sellő" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
76573
4 890 Ft
A "Barbie Dreamtopia - Kék hajú színes sellő" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Dreamtopia - Kék hajú színes sellő

Barbie Dreamtopia - Kék hajú színes sellő

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.