KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Barbie Dreamtopia - Kék-pink hajú unikornis baba

Barbie Dreamtopia - Kék-pink hajú unikornis baba
5 850 Ft
+117 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81537
A Barbie Dreamtopia hercegnő babákkal a játék tényleg olyan, mintha a kislányok egy álomba csöppentek volna. Egy gyönyörűséges álomba, ahol unikornisok várják. Fantasztikus szivárványos, sokszínű megjelenésük, csillogó felsőjük és levehető, szivárványos vagy virágmintás szoknyájuk mesebeli szépséget kölcsönöz nekik. Az olyan kiegészítőkkel, mint a csíptetős farkinca vagy az egyszarvús fejpánt a cuki fülekkel, a babák a kedvenc mesebeli szereplőkké változtathatók és további történeteket inspirálhatnak. Mesés kinézetüket a színes cipellők és festett harisnyaminták teszik teljessé.
A többi - külön kapható - Dreamtopia babával együtt még színesebb történeteket játszhatnak el. Dreamtopia fantasztikus hely, ahova belépve a gyerekek eljátszhatják legszebb álmaikat - miközben fejlesztik a fantáziájukat és a kreativitásukat is. 3 éves kortól ajánljuk. A babák külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A babák nem állnak meg maguktól. A színek és a díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie Dreamtopia - Kék-pink hajú unikornis baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Dreamtopia - Kék-pink hajú unikornis baba

Barbie Dreamtopia - Kék-pink hajú unikornis baba

5 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.