Barbie - Egy nap a tengerparton játékszett

Barbie - Egy nap a tengerparton játékszett
Barbie imádja a napot, és ahogy a legtöbben, szeret a tengerparton napozni és pihenni. Az Egy nap a tengerparton játékszettel a gyerekek elrepíthetik Barbie-t a nyugalom szigetére, hogy feltöltődjön. Bekeni magát naptejjel, leheveredik a napágyra a napernyője alá, rendel egy finom gyümölcsturmixot, és... és másra nincs is szükség. A szettben található egy törülköző, valamint homokozó játékok is.
A szett babát nem tartalmaz!
A Barbie márkájú "Barbie - Egy nap a tengerparton játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
71713
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie - Egy nap a tengerparton játékszett

Barbie - Egy nap a tengerparton játékszett

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.