Barbie - Együtt a földért karrierbabák játékszett

A Barbie karrierbabák arra inspirálják a gyerekeket, hogy legyenek nagy álmaik, és hogy merjenek hinni ezekben. Ezt pedig azzal segíthetik, hogy sokszor eljátsszák és beleélik magukat jövőbeli hivatásukba. Barbie eddig több, mint 200 hivatást mutatott be foglalkozáshoz illő ruházatban és a szükséges kiegészítőkkel.
Az idei évben az Együtt a Földért karrierbabák arra inspirálhatják a gyerekeket, hogy egyedi módon, környezettudatosan fedezzék fel a körülöttünk lévő világot.
A baba nem áll meg magában. A színek és díszítések eltérhetnek. A babák újrahasznosított műanyagból készültek. A szettben 4 darab baba található.
A gyerekek szeretnek különböző szakmákat kipróbálni és álmaikat játékban valóra váltani. Ez segíti őket a személyiségfejlődésben - mert valahányszor egy gyerek Barbie babával játszik, elképzeli azt, hogy mi minden lehetne. Barbie. Azok lehetnek, amik csak szeretnének.
A Barbie márkájú "Barbie - Együtt a földért karrierbabák játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
76599
26 790 Ft
A "Barbie - Együtt a földért karrierbabák játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Együtt a földért karrierbabák játékszett

Barbie - Együtt a földért karrierbabák játékszett

26 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.