Barbie és a titkos ajtó - Alexa

Barbie és a titkos ajtó - Alexa
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
27460
Ismerd meg Barbie legújabb filmjének, a Barbie és a titkos ajtó szereplőit! Alexa A titkos ajtó mögött találkozik Romyval és Norival, a sellővel és a tündérrel, akik elmesélik neki, hogy Malucia, a gonosz uralkodó megpróbálja elvenni az összes varázslatot. Meglepetésére Alexa felfedezi, hogy ebben a világban mágikus képessége van. Alexa kezében varázspálca van. Haja szőke, fejét rózsaszín korona dísziti. Szoknyája bokáig ér, virágos, selyem. Elegáns magassarkú, rózsaszín cipellője van.
A baba mérete: 30 cm.
A Barbie márkájú "Barbie és a titkos ajtó - Alexa" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie és a titkos ajtó - Alexa

Barbie és a titkos ajtó - Alexa

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.