Barbie és a titkos ajtó - Nori

Barbie és a titkos ajtó - Nori
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
27459
Ismerd meg Barbie legújabb filmjének, a Barbie és a titkos ajtó szereplőit! Nori, a tündér lány a titkos ajtó mögött találkozik Barbieval, hogy elmesélje neki mire készül Malucia, a gonosz uralkodó! A baba szárnya narancssárga, műanyagból van. Ruhája rózsaszín, csillámos, szoknyája pillangós, selyem. Haja barna, narancssárga tincsekkel, fejét pillangós csatt díszíti. Elegáns magassarkú. Csillogós narancssárga cipellője van.
Baba mérete: 30 cm.
A Barbie márkájú "Barbie és a titkos ajtó - Nori" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie és a titkos ajtó - Nori

Barbie és a titkos ajtó - Nori

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.