Barbie - Extravagáns mini baba kék hajjal

Barbie - Extravagáns mini baba kék hajjal
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
74762
Amilyen kicsik, annyira extrák. Megérkeztek a Barbie extravagáns mini babák. Vagány külsővel, extra hosszú hajjal, puha kiegészítőkkel. Mindegyik csomag 2 darab ruhát és 5 darab kiegészítőt tartalmaz. A babák mozgatható testrészeiknek köszönhetően változatos pózokba állíthatók, így még több történet eljátszható velük, ha pedig a polcra kerülnek, az állvány gondoskodik arról, hogy tökéletesen fessenek.
A külön kapható készletek 1 babát, 2 ruhát, 5 kiegészítőt és az állványt tartalmazzák. A színek és díszítések eltérhetnek.
Ez a csomag egy kék, hullámos hajú divatbabát tartalmaz smile mintás szettben.
A "Barbie - Extravagáns mini baba kék hajjal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie - Extravagáns mini baba kék hajjal

Barbie - Extravagáns mini baba kék hajjal

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.