Barbie - Extravagáns öltözőszoba lila hajú babával és kiskutyával

Az extravagáns kinézethez szükség van egy extravagáns öltözőszobára is! Barbie extravagáns öltözőjében minden megtalálható, ami szükséges az igazán különleges külsőhöz. És hogy stílusos-e? Nem kérdés! Már maga a berendezés is inspiráló, és megannyi lehetőséget tartogat. A ruhaállvány valóban gurul, a tükör melletti Barbie logó megnyomásával pedig a tükrön található lámpák rózsaszínen világítanak. A Barbie baba fej segítségével különböző frizurákat és színes hajat készíthetnek el a lányok, divatérzéküket és egyedi stílusukat csillogtatva. A rúzs alakú automata pedig Barbie kiskutyájának ad ki finom falatokat. A játékkészlet tárolóként is funkcionál, kinyitható fiókokkal, polcokkal és rengetek kiegészítővel teszi még izgalmasabbá történetalkotást.
A szetthez egy db Barbie baba is tartozik, aki neon színű szőrös kabátot és kockás ruhát visel. A Barbie extravagáns divatbabák csapat tagjai igazán különlegesek merész, trendi öltözékeikkel és nem hétköznapi személyiségükkel.
A Barbie márkájú "Barbie - Extravagáns öltözőszoba lila hajú babával és kiskutyával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
3 éves kor fölött
1-3 nap
70355
28 790 Ft
A "Barbie - Extravagáns öltözőszoba lila hajú babával és kiskutyával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie - Extravagáns öltözőszoba lila hajú babával és kiskutyával

Barbie - Extravagáns öltözőszoba lila hajú babával és kiskutyával

28 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.