Barbie Fashionista - Öltözőszekrény

Barbie Fashionista - Öltözőszekrény
10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73250
Ez a hatalmas ruhás szekrény számos játéklehetőségre hívja a divat kedvelőt. A rózsaszín gardrób szekrényben elfér majd az összes Barbie baba ruhája és kiegészítője. Ajtaja átlátszóak és zárhatóak, a tetején lévő fül lehetővé teszi, hogy bárhová magukkal vihessék a lányok. Mérete: 7.62 x 25.73 x 32.23 cm. A szekrény nem tartalmazza a Barbie ruhákat és kiegészítőket.
A "Barbie Fashionista - Öltözőszekrény" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie Fashionista - Öltözőszekrény

Barbie Fashionista - Öltözőszekrény

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.