Barbie Fashionistas - Szőke hajú Barbie piros kockás szoknyában

4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
73311
A Barbie Fashionista sorozat a modern sokszínűséget ünnepli. A babák különleges megjelenésükkel és stílusukkal a vidám történetek mellett fejlesztik a gyerekek empátiáját és a különböző stílusok és személyiségek elfogadását. Ehhez a változatos bőr- és szemszínnel, testalkattal és stílussal rendelkező babák ideális játszótársak, hisz hűen mutatják be a minket körülvevő színes világot. Ezzel bátorítják az önkifejezést és a saját stílus megtalálását is. Ez a cipzáras tartó egy szőke hajú Barbie-t tartalmaz piros kockás szoknyában.
A "Barbie Fashionistas - Szőke hajú Barbie piros kockás szoknyában" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Barbie Fashionistas - Szőke hajú Barbie piros kockás szoknyában" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 13-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 13-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie Fashionistas - Szőke hajú Barbie piros kockás szoknyában

Barbie Fashionistas - Szőke hajú Barbie piros kockás szoknyában

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.