Barbie - Fürdőszoba szőke hajú Barbie-val

Barbie - Fürdőszoba szőke hajú Barbie-val
Semmi sincs ránk olyan jó hatással, mint egy kellemes zuhany. A nap végén ellazít, reggel pedig felfrissít, ezt pedig Barbie is nagyon jól tudja. Stílusos pink zuhanyzójából valódi víz folyik, csak ki kell venned a felső üvegtéglát idéző elemet, megtölteni vízzel, majd a pumpás kialakításnak köszönhetően a vízsugár gombnyomásra be is indul. Barbie zuhanyzója mellett tusfürdőt, hajkefét és törölközőt is találsz.
A Barbie márkájú "Barbie - Fürdőszoba szőke hajú Barbie-val" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
59958
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie - Fürdőszoba szőke hajú Barbie-val

Barbie - Fürdőszoba szőke hajú Barbie-val

9 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.