Barbie - Hajó

Barbie - Hajó
15 250 Ft
+305 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
80984
Barbie imádja a napsütést és a tengert. Ezzel a készlettel a képzelet hullámain hajózva végtelen történetek játszhatók el vele, kiskutyájával és a menő, valóban úszó motorcsónakjával.
A csónakban 3 (külön kapható) babának is jut hely, így együtt élvezhetik a ringatózást mielőtt kikötnének megpihenni. A szettben egy a babákra illeszkedő rózsaszín mentőmellény is helyet kapott, hogy bátran vághassanak neki a mélyebb tengereknek is. Kikötés után a pohártartóknak és a mókás kiegészítőknek köszönhetően vidám kikötői kalandokban lehet részük.
Több babával még több szórakoztató kaland játszható el. A színek és a díszítések eltérhetnek. A vízben történő játékhoz szülői felügyelet szükséges.
A Barbie márkájú "Barbie - Hajó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Hajó

Barbie - Hajó

15 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.