2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Barbie karrier baba - Fogorvos játékszett

Barbie karrier baba - Fogorvos játékszett
11 090 Ft
+222 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
81009
A Barbie karrierbabák immár 60 éve inspirálják arra a gyerekeket, hogy merjenek nagyot álmodni, és tenni is érte. A Barbie fogorvos babával a gyerekek elképzelhetik és eljátszhatják, hogy milyenek is egy igazi fogorvos mindennapjai. A csomagban található Barbie baba mellett egy kisgyerek baba is található, így a doktor néni a mellékelt orvosi eszközök, a szék és a vizsgálóállvány segítségével szakszerűen megvizsgálhatja a kicsi fogainak állapotát.
A Barbie baba csinos, kockás és virágos ruhát, valamint orvosi köpenyt visel, emellett van nála fogkefe, fogkrém, és persze a különböző fogászati műszerekből is néhány, hogy a gyerekek könnyen eljátszhassák a munkakörrel kapcsolatos jeleneteket. A babák nem állnak meg maguktól.
A játék fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját, kreativitását és kommunikációs készségét, valamint nem utolsósorban a későbbi pályaválasztásban is szerepet játszhat.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie karrier baba - Fogorvos játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie karrier baba - Fogorvos játékszett

Barbie karrier baba - Fogorvos játékszett

11 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.