Barbie karrierista baba - Óvónő

A gyerekek mik szeretnének lenni, ha nagyok lesznek? A Barbie karrierbabák immár 60 éve arra inspirálják a gyerekeket, hogy legyenek nagy álmaik, és hogy merjenek hinni ezekben. Ezt pedig azzal segíthetik, hogy sokszor eljátsszák és beleélik magukat jövőbeli hivatásukba. A Barbie belsőépítész babával a gyerekek elképzelhetik, mivé válhatnak, ha szeretik a belső tereket, a színeket és a dizájnt. A lábprotézises baba rózsaszín ruhát, csinos tyúkláb mintás kabátot és hozzáillő rózsaszín lapos cipőt visel, vele van táblagépe és színes dizájn tervrajza, hogy könnyen eljátszhassák egy profi belsőépítész napjait. A baba nem áll meg magától. A színek és a díszítések eltérhetnek. Kiváló ajándék 3 éves kortól.
A gyerekek szeretnek különböző hivatásokat kipróbálni és álmaikat játékban valóra váltani. Ez segíti őket a személyiségfejlődésben - mert valahányszor egy gyerek Barbie babával játszik, elképzeli azt, hogy mi minden lehetne.
Barbie. Azok lehetnek, amik csak szeretnének.
A Barbie márkájú "Barbie karrierista baba - Óvónő" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
76576
8 990 Ft
A "Barbie karrierista baba - Óvónő" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie karrierista baba - Óvónő

Barbie karrierista baba - Óvónő

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.