Barbie karrierista babák - Rajztanárnő Barbie

Barbie karrierista babák - Rajztanárnő Barbie
A kislányok választhatnak kedvenc karrierjeik közül, lehet belőlük akár tanár, kisállatkozmetikus, gyermekorvos vagy méhész. Mindegyik szett tartalmaz egy különleges elemet a további történetmesélés kedvéért - Ráadásul menő működő tulajdonságok teszik még valósághűbbé a szerepjátékot, egész napos szórakozást nyújtva a kicsik számára. Mindegyik Barbie karriertémájú ruhát visel, további kiegészítőkkel, amelyek segítik a sikeres munkában. Választhatnak hivatást vagy kipróbálhatják mindet, hiszen Barbie-val bármi lehet belőlük! A készlet tartalmaz egy Barbie babát karriertémájú ruhában kiegészítőkkel, egy nagy bútordarabot és tematizált kiegészítőket.
A Barbie márkájú "Barbie karrierista babák - Rajztanárnő Barbie" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
63082
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie karrierista babák - Rajztanárnő Barbie
Barbie karrierista babák - Rajztanárnő Barbie

Barbie karrierista babák - Rajztanárnő Barbie

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.