Barbie - Kemping kaland sátorral és babákkal

Barbie - Kemping kaland sátorral és babákkal
24 890 Ft
+498 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
76582
Barbie odavan a természetért és kempingezésért, ha teheti azonnal a szabadba indul. Ez a készlet tartalmazza Barbie Malibu és Barbie Brooklyn babát, a sátrukat és rengeteg tematikus kiegészítőt. A napellenzővel és lámpafüzérrel díszített, rendkívül nagy, szövet kempingsátorban négy baba számára is van hely, így vendégül láthatnak másokat. A kislányok táborozhatnak velük a csillagos ég alatt, miközben az összecsukható székekkel, teleszkóppal, tűzrakóval, mályvacukor sütővel, kártyajátékkal és még további kiegészítőkkel mesés történetek játszhatnak el. A táborba látogathat két erdei kisállat barátjuk egy mókus és egy nyuszi, akik kedvet csinálnak a valódi táborozáshoz is. A két kempingező babával és rengeteg kiegészítővel érkező készletet
A babák nem állnak meg maguktól.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatóktól.
A Barbie márkájú "Barbie - Kemping kaland sátorral és babákkal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Kemping kaland sátorral és babákkal

Barbie - Kemping kaland sátorral és babákkal

24 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.