2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Barbie - Ken kerekesszékes baba

Barbie - Ken kerekesszékes baba
11 290 Ft
+226 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
80985
Barbie és Ken nagy hatással van a gyerekekre. Ez természetesen hatalmas lehetőség ahhoz, hogy a gyerekek nyitottabbak, elfogadóbbak legyenek, tiszteljék és befogadják a másságot. Kutatások bizonyítják, hogy amikor a gyerekek Barbie babákkal játszanak, az formálja személyiségüket, empatikusabbá teszi őket.
Ken kerekesszékes baba egy különleges játék, ami a valódi világot segít megismerni. Ehhez hozzájárul a részletesen kidolgozott kerekesszék, amelynek forognak a kerekei és befékezhető. A készletben egy rámpa is található, amivel egyszerűen akadálymentesíthető bármelyik játékos helyszín. Ken baba a készletben pálma mintás felsőben, rövidnadrágban és cipőben érkezik, a lába térdben is hajlítható, így egyszerűen beülhet a székbe. A gyerekek ezzel a készlettel eljátszhatják azt, hogy hogyan viselkednének kerekesszékes embertársaikkal, hogy segítenének neki.
A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie - Ken kerekesszékes baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Ken kerekesszékes baba

Barbie - Ken kerekesszékes baba

11 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.