Barbie - Kerekesszékes baba

11 250 Ft
+225 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
79055
Barbie igazi divatikon. És mint ilyen, nagy hatással van a gyerekekre. Ez természetesen hatalmas lehetőség, hiszen hozzájárulhat, hogy a gyerekek nyitottabbak, elfogadóbbak legyenek, tiszteljék és befogadják a másságot. Kutatások bizonyítják, hogy amikor a gyerekek Barbie babákkal játszanak, az formálja személyiségüket, empatikusabbá teszi őket.
A Barbie kerekesszékes baba különleges játék, ami a valódi világot a gyerekek játékain keresztül mutatja és ismerteti meg. A kidolgozott kerekesszéknek forognak a kerekei és befékezhető. A készletben egy rámpa is található, amivel akadálymentesíthető bármelyik játékos helyszín.
Barbie baba a készletben csinos kockás ruhában és cipőben érkezik, a lába térdben is hajlítható, így egyszerűen beülhet a székbe. A gyerekek ezzel a készlettel eljátszhatják, hogy viselkednének kerekesszékes embertársaikkal, hogy segítenének neki.
A baba nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek.
A Barbie márkájú "Barbie - Kerekesszékes baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Barbie - Kerekesszékes baba" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Kerekesszékes baba

Barbie - Kerekesszékes baba

11 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.